Lakájsajtó hazugságai - a bíróságon találkozunk

2019-01-23 15:06

Lipótmező felszámolása súlyos következményekkel járt a politika világára nézve. Ilyen helyeken vizsgálták a lépten-nyomon hazudozó emberek pszichéjét. Ma már nincs lehetőség a szakszerű gyógyításukra, ezért amíg nem kerül kormányzati pozícióba a Jobbik és nem állítjuk helyre a pszichiátriai kezelést, a miniszterelnök szolgáinak kényszeres hazugságait bíróság útján igyekszem gyógyítani. Egy anderseni mesét terjeszt rendkívül durva hazugságokkal teletűzdelve a propagandasajtó. A cikkek íróit és leközlőit bírósági tárgyaláson várom.  A Fidesz kétségbeesett, hiszen pontosan látják, hogy az ellenzéki pártok erősödtek, és a társadalom többségével együtt készek lebontani Orbán diktatúráját, valamint elszámoltatni a hazug, tolvaj rezsimet.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.

2019 február