Híreink

A látszatintézkedések mögött: totális kudarc a kormány gazdaságpolitikája

2018-01-10 09:06
-A +A

A Jobbik egyetért a minimálbérek növelését célzó iránnyal, de ha a magyar kormány nem segíti a kis- és középvállalkozásokat a termelékenység javításának lehetőségéhez akkor beláthatatlan károkat okoz. A jelenlegi, nyilvánvalóan kampánycélokat szolgáló intézkedések mellett a valódi megoldás a béruniós kezdeményezés támogatása lenne.

A kormány béremelésre kényszerítette a munkaadókat úgy, hogy a rájuk vonatkozó közterheket nem csökkentette, sőt a kormánypropagandával ellentétben a magyar gazdaság termelékenységének motorja sem indult be, így a vállalkozók kénytelenek áraikat növelni, szolgáltatásaik színvonalát csökkenteni vagy még rosszabb esetben elbocsátani dolgozókat. A Fidesz-kormány meggondolatlan kampányfogásai miatt tovább romlik a magyar emberek életszínvonala és még több munkavállalót sarkallnak elvándorlásra.

A Jobbik szerint a magyar emberek életminőségét nem a megalapozatlan kampányintézkedések, hanem a magyar gazdaság termelékenységének növelését célzó, valódi bérfelzárkóztatást kínáló béruniós gazdaságfejlesztési stratégia megvalósítása javíthatja. Amennyiben a Bérunió megvalósulására felépített programunk beteljesítésére felhatalmazást kapunk a választóktól, akkor garantáljuk, hogy a magyar kis- és középvállalkozások termelési szintjük, valamint az előállított és értékesíthető hozzáadott-értékük által képessé válnak a magasabb fizetések kitermelésére.

A Jobbik sajnálatosnak tartja, hogy ebben a hazugságok mentén kiépülő diktatúrában nem Magyarország jövője, hanem csak és kizárólag a hatalom megtartása érdekli a kormányzat vezetőit. A magyar emberek életszínvonalának valódi javítása helyett a megoldásokat sürgető Jobbik tönkretétele vált kiemelt céljukká amellett, hogy meggátolják a Bérunió és minden jobbító gazdasági koncepció megvalósulását.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik Vállalkozásfejlesztési bizottságának elnöke

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 október