Lázár János vonja vissza embertelen intézkedését!

2014-11-25 15:41

A Jobbik kifejezetten családellenesnek tartja a Miniszterelnökségen és más állami intézményekben bevezetett napi 10-12 órás munkaidőt. Felszólítjuk Lázár Jánost, hogy sürgősen vonja vissza embertelen intézkedését, amely egyébként jól példázza azt a fideszes arroganciát és gőgöt, amellyel rabszolgaként tekintenek a magyar munkavállalókra.

Emlékeztetünk arra is, hogy a gyermekes munkavállalók életét ellehetetlenítő munkaidő jelentős megnövelése mellett a közszférában dolgozók életpályamodelljét az egymást váltó kormányok fokozatosan szétverték, az alkalmazottak illetményalapja 2008 óta egy fillérrel sem nőtt, és annak emelésére a Fidesz a 2015-ös költségvetés tervezetében sem tett javaslatot.

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés Vállalkozásfejlesztési Bizottságának elnöke

Országjárásba kezd a Jobbik alelnöke, hogy megoldást találjon vidéki települések problémáira.
Felszólítja a kormányt a Jobbik arra, hogy tisztázza az uniós források szabálytalan felhasználása miatti százmilliárdos korrekció körülményeit.

2019 november