Híreink

Le kell mondania tisztségeiről a kilakoltatandó rákos betegen élcelődő fideszes politikusnak

2019-05-21 18:48
-A +A

A Jobbik megdöbbenve értesült arról, hogy a pécsi végstádiumos rákos beteg kilakoltatásáról szóló sajtóhírt Barcs város, magát kereszténydemokratának nevező alpolgármestere, a civilben temetkezési vállalkozóként tevékenykedő Szalai Balázs a legaljasabb cinizmussal így kommentálta a legnagyobb közösségi oldalon: „szenvedünk, szenvedgetünk?????”

Magyarországon évente mintegy százezer pácienssel közlik a szomorú hírt az orvosok: a diagnózis daganat. Az éves halálozások csaknem negyedéért a magyar családok és embertársaink sokaságának végzetes tragédiát jelentő kór a felelős. Egy ilyen végstádiumban lévő beteg kilakoltatása, hajléktalánná tétele az embertelenség netovábbja, az erről szóló tudósításhoz pedig a fent idézett észrevételt fűzni maga a legsötétebb gonoszság. De mit várjunk attól a kormánytól, mely saját jelentésében ismeri el, hogy évente 24 ezer ember hal meg az egészségügyből kilopott pénz miatt, s ez ellen az égvilágon semmit sem tesz. 

A honfitársaink sokaságának fájdalmába, iszonyatos szenvedéseibe beletaposó, teljes érzéketlenségről tanúbizonyságot tevő Fidesz-KDNP-s alpolgármester ne magyarázkodjon! Pártját felszólítjuk a haladéktalan elhatárolódásra, őt magát pedig az alpolgármesteri és képviselői címéről történő azonnali lemondásra!
 

Rig Lajos, az Országgyűlés Népjóléti bizottságának alelnöke,
Dr. Lukács László, az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának tagja,
Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke,
Ander Balázs, a Jobbik alelnökeSajtóközlemény: Le kell mondania tisztségeiről a kilakoltatandó rákos betegen élcelődő fideszes politikusnak

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A kormánynak fel kellene bontania az önfeladó, gazdasági árulással felérő paktumot

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 augusztus