Híreink

"Lopott pénzből épült szálloda"

2019-05-08 17:52
-A +A
 
Közös sajtótájékoztatót tartott Bana Tibor és Brenner Koloman Mészáros Lőrinc egyik ausztriai szállodája előtt. A jobbikos politikusok helyszínválasztása nem véletlen: arra hívták fel a figyelmet, hogy miközben a magyar emberek dolgoznak, a fideszesek a tőlük ellopott uniós pénzből a többi közt hoteleket vásárolnak. A Mészáros/Orbán-érdekeltséget ezért 
 
"Lopott pénzből épült szálloda" feliratú matricákkal látták el, amelyeken német nyelven is szerepelt a szöveg.
 
Brenner Koloman szerint Mészáros Lőrinc muraui síparadicsomban található szállodája az Európai Unió tagállamainak is erős jelzés kellene legyen a NER-rendszer külföldi terjeszkedéséről. A jobbikos politikus azt ígérte, hogy ha a pártjuk listájáról bejutnak az Európai Parlamentbe, akkor pont ennek a folyamatnak vetnek majd véget. 
 
"A május 26-i, sorsdöntő EP-választáson remélhetőleg a magyar választóknak is ez fog a szeme előtt lebegni, ha támogatják a legnagyobb ellenzéki pártot, a Jobbikot abban, hogy ennek az európai szinten is kirívó korrupciónak véget vessünk." 
 
Bana Tibor arról beszélt, az egészségügy, az oktatás fejlesztésére és a gazdaság erősítésére kellene költeni az EU-s pénzeket, nem pedig hagyni, hogy Mészáros Lőrincék és az Orbán-család ellopja azokat. A Jobbik alelnöke úgy látja, hogy a fideszesek bővülő maffiahálózata már Ausztriában is gyökeret eresztett a Magyarországon megszerzett pénzből.
 
"A Jobbik el fogja számoltatni azokat a bűnösöket, akik érintettek abban, hogy a tisztességes magyarok, az adófizetők pénzét ilyen módon használják fel."
 
Bana azt ígérte, hogy az EP-választás után az Európai Parlamentben is igyekeznek majd minél több partnert találni a korrupcióellenes polgári kezdeményezéshez, hogy megakadályozzák a magyar emberek további kifosztását.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Szinte az összes párt beállt mögéjük.
A Jobbik ugyanazt mondja, mint 2016-ban: építsenek börtönöket!

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
2020 február