Híreink

„Luxustóni" ismét urizált

2017-07-03 07:26
-A +A

Rogán „Luxustóni” Antal ismét urizált egy kicsit, és ismét homály fedi, miből fizeti luxuséletmódját.

A propagandaminiszter vagyonnyilatkozata szerint nem telhetne a római öt csillagos szállodában töltött luxusnyaralásra. Rogánnak a bevallottak szerint összesen 460 ezer forint megtakarítása és több millió forintos tartozása van. Nem meglepő a fideszes habzsi-dőzsi, a luxusélet akkor, amikor a vagyonosodási vizsgálatokat - ha egyáltalán lennének ilyen vizsgálatok- a brigádba tartozó haverok végzik. Mint ismeretes Rogán Antal kormányzati kommunikációért felelős miniszter és felesége az Európa- Bajnokság ideje alatt Seszták Miklós fejlesztési miniszterrel és Tállai András NAV vezérrel ebédelt Bordeaux egyik legdrágább éttermében.  Miért is ellenőrizné hasonszőrű Tállai András „Luxustónit”, ha egy brigádba tartoznak és neki is tetszik az a luxuséletmód, amit Rogán Antal képvisel?

Ha a Jobbik kormányra kerül, meg fogja szüntetni ezt a politikusi harácsolást, el fogja zárni a korrupciós csapokat, amiből a fideszes politikusok ezeket a luxusurizálásokat fedezik és mindenkit, aki nem tisztességes úton szerezte a vagyonát el fog számoltatni.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Ajánlott cikkek

A legnagyobb ellenzéki párt szerint ez már olyan súlyú visszaélés, hogy komolyan megkérdőjelezi Vásárosnamény központú választókerületben a választások tisztaságát.
Minden jel arra mutat, hogy a kormánypártok zsoldjába szegődő, a választókat folyamatosan átverő propagandagépezet még véletlenül sem tud igazat írni senkiről.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március