Ma is ugyanúgy együtt mutyizik a Fidesz Gyurcsány köreivel

2017-11-16 14:51

A Fidesz ugyan minden erővel próbálja tagadni koalíciós törekvéseit az általa lélegeztetőgépen tartott MSZP-vel és Gyurcsány Ferenccel, az üzleti életben bizony nagyon is összeérnek a szálak. A KISZ lapjának egykori főszerkesztője, Erdős Ákos baloldali vállalkozó nem először kap zsíros megbízást a kormánytól, illetve állami vállalatoktól. Legutóbb a Szerencsejáték Zrt. kínálta meg Gyurcsány barátját és egykori üzlettársát egy 310 millió forintos megbízással. Reméljük Mészáros Lőrinc nem sértődött meg, hogy nem az ő nyomdája kapta a megbízást, de ha mégis, akkor feltételezhetően Orbán Viktor hamarosan ki fogja engesztelni "jó barátját" egy pármilliárdos tenderrel. A Fideszt ezer és ezer sötét ügy köti össze az MSZP-vel és Gyurcsányékkal. Ebből is látszik, hogy a kormányváltást nem lehet azokra bízni, akik egymással üzletelnek közpénzeken. Az egyetlen kormányváltásra képes és azért tevékenyen dolgozó erő a Jobbik, amely kormányra kerülése után határozottan elszámoltatja Európa legkorruptabb kormányát és a vele hosszú ideje mutyizó üzleti köröket.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

Vona Gábor hétfői napirend előtti felszólalásában bejelentette, hogy péntek délután békés demonstrációra hívnak mindenkit, akinek számít, hogy a magyar demokrácia túlélje Orbán diktatúraépítését.
Az Állami Számvevőszék vezetője így szembesült a Jobbik kérdéseivel.

2017 december