Híreink

Maffiaállam!

2019-12-28 07:50
-A +A

Sokszor ér minket az a vád, hogy eltúlozzuk a jelzőket, amikor Orbán Viktor NER rendszeréről elmondjuk az igazságot.
Például amikor azt mondjuk, hogy a Fidesz maffia szerűen működik és hogy ennek a bűnszervezetnek a feje, a "Capo di tutti Capi", a "főnökök főnöke" maga Orbán Viktor.
Pedig a Fidesznél bármilyen történéshez Orbán Viktor engedélye kell.
Példàul ahhoz, hogy Farkas Flórián egy többször börtönben ült bűnöző, országgyűlési képviselő lehessen.
Az ügyészség szerint, egy másik fideszes bűnöző Simonka György törvény módosítást intézet magának, hogy kevesebb büntetést tudjon adni neki majd a bíróság. Ehhez is Orbán engedélye kellett.
Értitek?
Orbán Viktor engedélyével, a Fidesz közreműködésével, a fideszes képviselők szavazataival az Országházban elfogadnak egy törvényt, hogy egy bűnöző kevesebb büntetést kapjon.
Egy harmadikat, Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt, korrupciós ügyekben, egy rendőrségi nyomozó szavaival élve, már bekerítették, csak a "kilövési engedélyre" várnak.
Magyarán, kellő bizonyíték van Boldog ellen, hogy a rendőrség letartóztassa, már csak Orbán Viktornak kell engedélyt adnia a rendőrségnek.

Mi ez ha nem maffiaàllam?

Szilágyi György

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július