A Magyar Idők újabb hazugsága is bírósági ügy lesz

2017-07-25 13:51

A Magyar Idők mai cikke súlyos hazugságon és tárgyi tévedéseken alapul. Sem a Jobbik, sem frakciója vagy pártalapítványa soha nem alkalmazott kommentelésre embereket a közösségi médiában, vagyis sosem voltak fizetett bérkommentelői. A fideszes pártszócső cikkében említett személyek 2012 tavaszától 2015 végéig a Jobbik pártalapítványa által létrehozott Egyensúly Média Intézet keretein belül végeztek napi médiafigyelést: az írott és online napi és heti sajtó, az országos televíziók napi híradóblokkjai és egyes politikai műsorai, valamint az országos rádióadók híreinek kigyűjtése, szemlézése és szakmai szempontból való csoportosítása volt a feladatuk. Az adatsorokat végül az Intézet elemző munkatársai dolgozták fel. Ez a tevékenység teljesen szokványos a nemzetközi és a hazai politikai életben is. Egyiküknek sem volt feladata soha a közösségi médiában bármilyen jellegű feladat elvégzése, se figyelés, se bérkommentelés.

A Magyar Idők újabb rágalma kapcsán ismét megtesszük a szükséges jogi lépéseket, a kormányközeli pártlap képviselőjét hamarosan várjuk szeretettel a bíróságon, ahogyan mindazokat, akik átveszik a Habony Művek hazugságait.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója

Magyarország ebben is Európa szégyenpadjára került.
A kormányzat arcátlan módon szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, ily módon fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül.

2018 október