Híreink

Magyarázatot követelünk: miért juttatja újabb busás profithoz a Fidesz a ciprusi offshore céget?

2016-08-14 21:18
-A +A

A magyar közvélemény napok óta nem kap választ arra, hogy pusztán véletlen időbeli egybeesés-e Rogán Antal kilépése feltalálótársai mellől és az ismeretlen hátterű ciprusi offshore cég belépése vállalkozótársai mellé. Arra is hiába várjuk a választ, a Fidesz-kormány a magyar közműfogyasztók forintjaiból miért juttatja többszázmilliós profithoz ezt a tavaly novemberben alapított, Rogán Antal társai mellé idén januárban beszállt offshore céget. Tegnap az a minden bizonnyal fatális véletlen is napvilágot látott, hogy a ciprusi offshore cég leányvállalata és a Rogán-találmányt hasznosító cég tavasszal két hét eltéréssel ugyanarra a telephelyre jelentkezett be, vagyis hazug Rogán Antal azon állítása, hogy találmányának semmi köze az offshore hátterű céghez!

Ma az derült ki, a Fidesz-kormány az offshore hátterű cégnek a már megszokott személyre szabott jogalkotással a teljes pénzügyi szektor auditálása révén újabb horribilis profitot szán. A magyar közműfogyasztók után immár a hazai bankokat igénybe vevő magyar családok nehezen megkeresett forintjait is egy ismeretlen személy offshore paradicsomban vezetett bankszámlájára utalja.

A szálak minden esetben Rogán Antal felé vezetnek, ezért felszólítjuk Orbán Viktor propagandaminiszterét, álljon a nyilvánosság elé, és adjon magyarázatot a lottóötösnél valószínűtlenebb véletlenek egybeesésére!

Volner János, a Jobbik alelnöke

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Országjárásba kezd a Jobbik alelnöke, hogy megoldást találjon vidéki települések problémáira.
Felszólítja a kormányt a Jobbik arra, hogy tisztázza az uniós források szabálytalan felhasználása miatti százmilliárdos korrekció körülményeit.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 november