Magyarország már nem szabad ország

2019-02-05 16:34

Magyarország már csak részben szabad - derül ki a jogállamiságot, a szabadságjogok érvényesülését vizsgáló Freedom House nemzetközi szervezet friss jelentéséből. A Jobbik szerint sem lehet ma szabad országról beszélni Orbán egyre inkább kiépülő diktatúrájában. Magyarországon mára megszűntek létezni a független állami intézmények, romokban a sajtószabadság és egyre kevesebben merik vállalni véleményüket, politikai meggyőződésüket, mert tartanak a hatalom retorziójától. Mire számíthatnak ma az ellenzékiek és az önállóan gondolkodó civilek a fideszes rezsimtől? Egzisztenciális megfélemlítésre, a közpénzen kiépített, megrendelésre dolgozó propagandasajtó-birodalom hazug lejáratására és a hatóságok vegzálására. A Jobbik megtapasztalta mindegyiket, utóbbira jó példa a pártállami számvevőszék igazságtalan és abszurd bírsága. Ettől függetlenül sosem adjuk fel a küzdelmet, a végsőkig harcolunk egy szabad, demokratikus, biztonságos Magyarországért. Még akkor is, ha a Fidesz válasza csak annyi lesz minderre, hogy SOROS!

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.

2019 február