Híreink

"Mára nyugodtan kimondhatjuk: Magyarországon diktatúra van!"

2017-07-10 18:45
-A +A
Szilágyi György, a Jobbik parlamenti képviselője fogalmazott így hétfői sajtótájékoztatóján, amit a fideszes aktivisták által teljesen tönkretett jobbikos óriásplakátok előtt tartott. Álláspontja szerint a rendőrség is benne van a buliban.
 
A legnagyobb ellenzéki párt képviselője szerint pontosan az történik most, ami a diktatúrák jellemzője: egy olyan kettős mérce, ahol a hatalmon lévőkre más törvények vonatkoznak, mint a többiekre.
 
Például Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, akinek munkájával egy ország lehet elégedett, az Együtt párt Soros-plakát leszedő akciója után arról beszélt, hogy ezek a cselekmények hivatalból üldözendő bűncselekmények, amelyek következményeivel számolni kell.
 
Mondta ezt annak a pártnak a politikusa, ami az elmúlt hónapokban több száz jobbikos plakátot festett le, és amikor számon kérték őket, még a legmagasabb szintekről is csak buzdították a vandálokat.Ezt a kettős mércét, ezt a diktatúrát kell nekünk felszámolnunk 2018-ban – jelentette ki Szilágyi György, hozzátéve: mivel feljelentést tettek a plakátjaik fideszes megrongálásai miatt, kíváncsiak lesznek, hogy az ügyészség hogyan fog eljárni az ügyben.
 
Én úgy gondolom, ma Magyarországon a rendőrség annál sokkal jobban működik, minthogy a több száz bűncselekményből egyetlen egy embert ne tudtak volna elkapni. Minden valószínűség szerint a Fidesz utasításba adta a rendőrségnek, hogy a jobbikos plakátokat rongálókat nem szabad megfogni, el kell fordítaniuk a fejüket, és hagyniuk kell, hogy törvénytelenül elkövessék ezeket a cselekményeket – jelentette ki a Jobbik képviselője.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

Ajánlott cikkek

A legnagyobb ellenzéki párt szerint ez már olyan súlyú visszaélés, hogy komolyan megkérdőjelezi Vásárosnamény központú választókerületben a választások tisztaságát.
Minden jel arra mutat, hogy a kormánypártok zsoldjába szegődő, a választókat folyamatosan átverő propagandagépezet még véletlenül sem tud igazat írni senkiről.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március