Híreink

Még a Rendészeti Szakközépiskola mellett sincsenek biztonságban a miskolciak

2013-07-30 13:51
-A +A

Miközben Orbán Viktor szerint „Magyarország jobban teljesít” a rend és a biztonság területén is, a miskolciak még a Rendészeti Szakközépiskola mellett sem érzik magukat biztonságban – hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő Miskolcon.

A politikus elmondta, egy hónappal ezelőtt Pintér Sándor belügyminiszter épp az ominózus intézmény rendőrkibocsátó ünnepségén mondta azt, hogy Magyarország Európa legbiztonságosabb országa lesz. Ennek kapcsán Jakab megjegyezte, a Fidesz ismét – csakúgy, mint 2010-ben – nagyokat mond, miközben a valóságról nem hajlandó tudomást venni.

Ezt jelzi, hogy a miskolciak kettő óra után még a „rendőr szakközép” mellett sem mernek kint maradni a telkeiken, mondván, „a délután már a bűnözőké”. A képviselő szerint ez mindennél többet elárul a rendőrségről és a miskolci közbiztonság jelenlegi állapotáról három évvel a „két hét” után.

A politikus kritizálta az önkormányzatot is, amelyik nem végez a területen hatósági munkát, emellett rossz gazdája a városi tulajdonban lévő kerteknek: „az önkormányzati telkek elhanyagolt állapotban vannak, így azok nem a kertet művelő bérlőket vonzzák, hanem a bűnözőket” – jelentette ki Jakab.

A képviselő jelezte, videót készítettek a miskolciak panaszairól, nehogy a Fidesz hangulatkeltéssel vádolja őket. A videót ajánlják Pintér Sándornak, hogy lássa, „nagyotmondással még egy rendőriskola mellett sem lehet rendet tenni”,  és  ajánlják Kriza Ákos miskolci polgármesternek is, hogy lássa, mennyire elégedettek a miskolciak a hatósági ellenőrzésekkel, és a város ingatlangazdálkodásával.

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


"A Jobbik csak azoknak fog önkormányzati bérlakást biztosítani, akik munkájukkal, tehetségükkel építik a közösséget
Pakusza Zoltán
Zsiga Marcell viselkedése az elmúlt 22 év politikájának állatorvosi lova: mint cseppben a tenger, úgy képződik le benne
Pakusza Zoltán
A települések adósságátvállalásával a kormány Miskolcot ideiglenesen megmentette a csődtől, a miskolciakat azonban nem,

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Az így befolyó milliárdokat a kormányzat köteles lenne a Magyar Munkahelyvédelmi Alapba csoportosítani.
Mentelmi jog: Boldog István, Kálló Gergely

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 április