Megalakult a Jobbik zsámbéki szervezete

2018-06-20 19:19

Megalakult a Jobbik zsámbéki szervezete. A tagság egyhangúlag Varga Zsoltot választotta a zsámbéki szervezet elnökévé. Célunk az önkormányzati munkával, a városvezetéssel kapcsolatos problémák feltárása, törekedve azok megoldására, továbbá készülünk arra, hogy a közelgő önkormányzati választásokon sikeres eredményt elérve a képviselő testületben minél több párttársunk tehessen a köz érdekében. A közösség igényeihez igazított akciókkal szeretnénk további, tettre kész tagokat toborozni és felhívni az emberek figyelmét a városvezetés inkompetenciájára és hiányosságaira. Külön figyelmet szentelünk a sajnos mára már híressé vált zsámbéki szeméttelep ügyére és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a területen valós rekultiváció menjen végbe. További kiemelt figyelemmel kísérjük a helyi beruházások és közbeszerzési eljárások tisztaságát, illetve - a lakosság tényleges bevonásával - a méltán híres zsámbéki romtemplom megújításával kapcsolatos tervek alakulását. Várjuk minden zsámbéki illetve a környező településekről érkező és a jobbikkal értékközösséget vállaló jövőbeni tagtársunkat!

Elérhetőség, tagfelvétel: zsambek@jobbik.hu

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Orbán Viktor oligarchája, Garancsi István, a Mol-Vidi FC tulajdonosa állta a miniszterelnök luxusutazásait.
Pontosan egy hete indította útjára legújabb hazugságát a Fidesz-KDNP.

2018 szeptember