Megint volt képe becsapni a Kormánynak az egészségügyi szakdolgozókat

2018-02-13 09:33

Orbán Viktor 2017 decembere után most februárban is becsapta az egészségügyi dolgozók javarészét. Ahogyan decemberben a 12%-os emelés, úgy most az előrehozott 8%-os béremelés sem jelent meg hó elején a pénztárcájukban. Többségük ugyanannyit vitt haza a mostani emelés után is, mint az előző hónapokban, miközben a Kormány mindenkivel azt hitette el, hogy a fizetésük emelkedik.

Tudja meg hát ország-világ, hogy a Kormány megint átverte az egészségügy legszegényebbjeit. Mindenki tudja, hogy nincs az a közpénz, amit Orbán Viktor ne tudna eltüntetni, de az egészségügy legszegényebb dolgozóit így becsapni és meglopni még is csak kevesen tudják. Orbán Viktort nem érdekli az egészségügyi dolgozók megalázóan alacsony bére. A Miniszterelnököt csak a saját és a hozzá közel álló vállalkozók gazdagodása érdekli. Amikor róluk van szó, semmi sem kevés, amikor az egészségügyről, akkor még azt a keveset is úgy adja oda, hogy abból semmi se jusson a dolgozóknak.

A Jobbik a Fidesszel ellentétben hisz az erős és sikeres állami egészségügyi rendszerben, ahol a dolgozók kiszámítható körülmények között a nyugat –európai béreket megközelítő bérekért tudnak dolgozni. Erről rövidtávon az egészségügyi közkiadások jelentős emelésével, hosszútávon pedig a Bérunió megvalósulásával fogunk gondoskodni.

Lukács László, a Jobbik országgyűlési képviselője

Orbán Viktor egyszer és mindenkorra adjon számot, hogy milyen üzleti és egyéb kapcsolatokat ápol Zaid Naffával.
Megfelelő anyagi forrás hiányában nehéz felvenni a versenyt a hatalommal még egy önkormányzati választáson is.

2018 augusztus