Megnyilvánult a fideszes kereszténydemokrácia

2018-06-13 17:12

"… és ha lesznek ivadékai, azoknak lesz örök szégyene, hogy ilyen kis ótvar rohadék volt a felmenőjük" – az ősfideszes, lopott pénzből fizetett, lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolt ezekkel a szavakkal elemezte parlamenti szűzbeszédemet az adófizetők pénzén dollármilliárdossá hízó Mészáros Lőrinc tévéjében, bizonyságát adva, milyen is az Orbán Viktor által meghirdetett új kereszténydemokrácia a Fidesz szemszögéből. Pont olyan, mint a régi. Ezúton üzenem a régi-új kereszténydemokratának: ivadékaim nem lesznek, gyermekeim vannak. Mindhármat arra nevelem, hogy lopni bűn, kiváltképp az ország vezetőinek, legyenek bármilyen mély nyomot hagyó gazemberek is.

Jakab Péter

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek.
A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett.

2019 május