Megszületett Dúró Dóra és Novák Előd második gyermeke

2013-05-12 16:41

Múlt héten természetes úton és egészségesen megszületett Novák Bottyán János 3600 grammal és 57 cm-rel.

Dúró Dóra beszámolója szerint ismét apás szülés volt, ezúttal papírforma szerint gyorsabb: mintegy három óra alatt lezajlott.

A második gyermeket a Novák házaspár már egy kertes házban köszöntötte, különösen a másfél éves Hunóra élvezi a nagyobb teret és a gyermekorvos rokonok közelségét. Dúró Dóra úgy írta, a következő hónapokban nem lesz aktív a munkában, ezért példamutató módon a 2011-es gyakorlatához hasonlóan már le is mondott teljes képviselői javadalmazásáról.

Az újszülött nevével kapcsolatban úgy fogalmazott, Novák Bottyán János nevével nemcsak (Vak) Bottyán Jánosra, hanem Novák Jánosra is emlékeztetni szeretnének, aki 1566-ban Zrínyi Miklós hadnagyaként hősi halált halt Szigetvár védelmében.

alfahir.hu - jobbik.hu

Továbbra sem fizeti vissza Tárnok a visszajáró önerőt az uniós támogatással megvalósult csatornaprogramból.
Közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez Bencsik János, hogy kiderüljön, miért költöttek több százmillió forintot egy még csak papíron létező budapesti kórházra.

2019 szeptember