Méltó körülményeket az Országos Onkológiai Intézetben!

2019-07-25 11:33

Az elmúlt napokban szomorúan ismerhette meg mindenki, hogy milyen körülmények között kell az Országos Onkológiai Intézetben várakozniuk a betegeknek. Minden beteg, de különösen a daganatos betegek emberhez méltó körülményeket érdemelnek az ellátás során. Ami a Kásler Miklós által korábban évekig vezetett intézményben – sajnos most már évek óta – zajlik, teljesen ellentétes ezzel az elvárással. Miközben arra jut pénz bőségesen, hogy adófizetői forintokból Vietnámban és Szíriában építsen kórházat a Kormány, addig Budapesten a halálos kórral küzdő, és a gyógyulásban reménykedő betegek egy alagsorban, méltatlan körülmények között kell, hogy várakozzanak. Mindezt Kásler Miklós tétlenül nézi. Ez is azt támasztja alá, hogy szakmailag is alkalmatlan a posztjára. A Jobbik elvárja, hogy Kásler Miklós, vagy alkalmatlansága esetén bárki más a kormányból, azonnal intézkedjen az Országos Onkológiai Intézetben uralkodó méltatlan körülmények felszámolása érdekében! Bizonyítsák be, hogy a magyar beteg fontosabb, mint a szír vagy a vietnámi.

Dr. Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus