A mentők egy része már nem tudná Németh Szilárdot cipelni

2018-03-20 18:52

A Jobbik kitart a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulása mellett. Sneider Tamás, a párt országgyűlési képviselője beszélt arról, hogy továbbra is él ez az elképzelésük.

A politikus arról beszélt, hogy 2011-ben megszüntette a Fidesz a korkedvezményes nyugdíjrendszert, ma elvárják a mentőktől, tűzoltóktól, rendőröktől, de sok más egyéb szakmában is, hogy 65 éves korukig mindenképpen dolgozzanak a férfiak. Sneider szerint bizonyos szakmákban nem lehet elvárni a teljesítmény 60-65 éves emberektől.

Ha a Jobbik győz a választáson, első dolguk lesz, hogy elindítsák a férfiak40 programot. Sneider elmondása szerint ezt szakaszosan vezetnék be, hogy ne legyen nagy törés a társadalmon belül, ha azonnali lenne a bevezetés, túl sokan vonulnának ki a munkaerőpiacról egyszerre.

Sneidernek volt kettő segítője is, egyikőjük 50, másikójuk 40 éves, hogy a Németh Szilárd képével díszitett bábut felvigyék a lépcsőn.

"Egy 40 és 50 éves férfi még fel tudta vinni a súlyban alulra tervezett Németh Szilárdot"  - nyugtázta a politikus.

alfahir.hu - jobbik.hu

Sátrat vertek a Jobbik Ifjúsági tagozatának aktivistái a Sándor palota előtt, hogy így tiltakozzanak az otthonra vágyó fiatalok arcul csapása, a lakástakarékok kivégzése ellen.
A lépéssel a fiatalokba, a középkorúakba és az idősebbekbe is belerúgtak.

2018 október