"A mi zéró toleranciánk valódi!"

2018-03-12 07:32

A Jobbik alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján ismét hangsúlyozta pártja bevándorlással kapcsolatos álláspontját, se szegény, se gazdag migránst nem fognak betelepíteni.

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett, miközben Orbán Viktor és csapata óriásplakátokon küzd az úgynevezett Soros-terv ellen, a valóságban az elmúlt 3 évben 2300 embert telepítettek be hazánkba.

A legerősebb ellenzéki párt országgyűlési képviselője közölte, bár a Jobbik tiszteletben tartja a genfi egyezményt és a többi nemzetközi megállapodást, úgy gondolják, hogy „ezeknek az elvárásai és az Orbán-kormány túlcselekvése között óriási szakadék tátong”.

Z. Kárpát Dániel szerint ugyanis a genfi egyezmény nem írhatta elő Magyarország számára azt, hogy a 2300 migráns számára komplett lakhatási programot dolgozzanak ki, de azt sem, hogy a főváros felvilágosítsa őket arról, hogyan kell a CSOK-ot igénybe venni.

Elismételte: a Jobbik nem tartja elfogadhatónak a letelepedésikötvény-programot, amivel Orbán Viktor és kormánya 20000 embert juttatott a magyar állampolgárság előszobájához, letelepedési joghoz, egy olyan offshore-szisztémával, amelynek a végén a magyar adófizetőknek kell visszafizetni a kötvények árát.

Kormányra kerülve a Jobbik zérótoleranciát foganatosít a bevándoroltatás minden formájával szemben, amelynek önálló határőrség felállítása is az egyik eszköze lesz – hangzott el.

Z. Kárpát Dániel leszögezte, a Jobbik felszólítja a Fideszt, hogy számoljon el a letelepedésikötvény-programmal, számoljon el azzal, hogy hány embert, és milyen formában engedett be, és milyen mélyen ellenőrizte az előéletüket.

A Jobbik megszünteti majd ezt a programot, mert „a mi zéró toleranciánk valódi"  - fogalmazott a politikus, hozzátéve: se a szegény tömegeket nem fognak betelepíteni, és lakhatási programokat kidolgozni nekik, valamint piaci kofaként sem fogják árusítani a magyar állampolgárság előszobáját.

alfahir.hu - jobbik.hu

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselőt nevezte ki a Jobbik elnöksége az ellenzéki párt kommunikációs igazgatójának.
A héten nagy nyilvánosságot kapott encsi lincselés miatt rendőrőrsöket és folyamatos rendőri jelenlétet sürgetett sajtótájékoztatóján a Jobbik szóvivője.

2018 október