Mi a Zöld Kihívás?

2019-09-03 10:53

"Biztosan Te láttad már, mikor a közösségi oldalakon elindul egy-egy vicces kimenetelű kihívás. Mi a Jobbiknál fontosnak tartjuk környezetünk védelmét és a klímaváltozás elleni harcot, ezért meghirdettük a Zöld Kihívást (Green Challenge), amivel tippeket szeretnénk adni bárkinek, aki úgy gondolja, hogy ő is szeretne többet tenni a környezetéért. Sokszor a multiktól várjuk a megoldást, pedig mi is rá tudnánk kényszeríteni őket a környezettudatosabb gondolkodásra. A játékhoz bárki csatlakozhat és a szabályok egyszerűek. Mutass be - akár egy videóüzenetben - a közösségi oldalon egy olyan megoldást, amivel véded, kíméled a környezeted. Majd hívd ki egy barátodat, hogy tegye meg ugyanezt. Amennyiben egy hét alatt ezt nem teszi meg, úgy egy hideg vizes vödör a jutalma! Ha nem akarja megtenni, akkor hajtsd be Te a tartozást! :)

Kattints a Tippekre, ha szeretnél ötleteket!

Továbbra sem fizeti vissza Tárnok a visszajáró önerőt az uniós támogatással megvalósult csatornaprogramból.
Közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez Bencsik János, hogy kiderüljön, miért költöttek több százmillió forintot egy még csak papíron létező budapesti kórházra.

2019 szeptember