Miért vontak vissza orvosi rendelők felújítására szánt pénzeket Miskolcon?

2018-02-16 14:23

Ezt a kérdést tette fel pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, aki szerint félő, hogy tovább folytatódik Miskolc nyugati városrészében – Diósgyőrben, Perecesen, Komlóstetőn – az egészségügyi infrastruktúra leépítése.

Mint mondta, a Diósgyőri Kórház bezárásával már így is mostoha egészségügyi körülmények alakultak ki a városrészben, a tavalyi év utolsó rendes közgyűlésén pedig az is kiderült, hogy több, a területen található orvosi rendelő – dél-kiliáni, perecesi, vasgyári – felújítására előzőleg tervezett pénzeket visszavonta a fideszes városvezetés.

A közgyűlésben ennek okaira is rákérdezett, választ azonban a mai napig nem kapott. Pakusza Zoltán közölte: a napokban újra levelet írt Miskolc polgármesterének arról érdeklődve, miért vonták meg a támogatásokat, hová csoportosították át az összeget, várható-e, hogy 2018-ban az elmaradt fejlesztéseket pótolják, illetve várhatóak-e összevonások például a perecesi rendelő esetében.

alfahir.hu - jobbik.hu

A Fidesz-KDNP-vel ellentétben a Jobbik továbbra is teljes körű védelmet követel hazánknak, így elutasítja a gazdag migránsok betelepítését is.
Úgy tűnik, a NER hamarosan bekebelezi a még megmaradt kormánykritikus média egyik utolsó bástyáját is.

2018 szeptember