Mindenben igazunk volt

2019-02-28 18:07

Mai sajtóértesülések szerint kiderült, hogy az egészségügyi szakértőknek és a velük egyetértő Jobbiknak is mindenben igaza volt. Igazunk volt, mert mindig megmondtuk, hogy sok százmilliárd hiányzik az egészségügyből. Kásler ezt most beismerte. Igazunk volt, amikor azt állítottuk, hogy sok ezer ember hal meg feleslegesen hazánkban azért, mert az egészségügy és a kórházak helyett Orbán saját hobbijára és a haverokra költi az adófizetők pénzét. Igazunk volt akkor is, amikor rámutattunk, hogy most már 9 éve a Kormány hagyja lepusztulni az állami egészségügyet.

Káslerék 1500 milliárdos beismerése után eljött tehát az idő, hogy a személyi felelősöket megkeresse a Kormány, és bocsánatot kérjen a szakmától, amiért semmibe vette érveiket és figyelemfelhívásukat. A legfőbb bűnös felkutatásához adunk egy tippet: A Karmelita kolostorban keressék.

Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus