Mindenhol egy jelölt, előválasztás és közös miniszterelnök-jelölt legyen

2020-08-12 14:41
Jakab Péter, a Jobbik elnöke Facebookon jelentette be, hogy a párt országos elnöksége milyen döntéseket hozott a 2022-es választásra vonatkozóan:

• Támogatjuk, hogy minden választókerületben egy ellenzéki jelölt szálljon szembe a Fidesz jelöltjével.
  • Támogatjuk, hogy az ellenzék közös miniszterelnökjelöltet állítson Orbán Viktor kihívójaként.
  • Támogatjuk, hogy a képviselőjelöltek és a miniszterelnökjelölt személyéről a nép döntsön előválasztáson.
  • Támogatjuk, hogy listából annyi legyen, amennyi képes a legtöbb szavazatot biztosítani a kormányváltáshoz.

Jakab Péter

Hivatalosan is döntött a Jobbik: egy az egy ellen A Jobbik országo... s elnöksége a sikeres kormányváltás érdekében az alábbi döntéseket hozta Támogatjuk, hogy minden választókerületben egy ellenzéki jelölt szálljon szembe a Fidesz jelöltjével. Támogatjuk, hogy az ellenzék közös miniszterelnökjelöltet állítson Orbán Viktor kihívójaként. Támogatjuk, hogy a képviselőjelöltek és a miniszterelnökjelölt személyéről a nép döntsön előválasztáson.

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

2020 szeptember