Mirkóczki Ádám: Túl kellene lépni az általános kommunikáción

2013-02-18 12:44

Túl kellene lépni az általános kommunikáción. Hiába az újabb rendőri egységek, ha a rendőrség sajnos a tisztességes embereket, főleg a közlekedőket vegzálja, pénzbehajtással foglalkozik.

Sem a Három csapás, sem a BTK-szigorítás nem segített. Kriminalizálták azonban tisztességes embereket az egyenruhatörvénnyel. Nem büntetni, támogatni kellene, ha fiatalok önként és saját pénzből vállalnak ilyen feladatot. Senki nem akarja az állam erőszakmonopóliumát megdönteni. Mikor akarja a kormány a civil szerveződéseket támogatni? - kérdezi.

Kontrát szerint a közlekedésbiztonság fontos. Minden egyes élet megmentése nemzeti érdek. A magyar rendőrség Magyarország valamennyi településén fellép minden településen, megvédi az állampolgárokat.

Mirkóczki Ádám a tényekre hívja fel a figyelmet. Hiába van járőr, rendőr, kizárólag a közlekedőket vegzálják. A rendőrségnek nincs tekintélye. A bűnözők nemhogy nem félnek tőlük, de támadólag lépnek fel velük szemben. Akkor mit várjon a civil lakosság?

Kontrát szerint a polgárőrséget támogatja az állam. Ezek olyan önszerveződések, ahol az emberek szabad idejüket áldozzák a bűnmegelőzésre.

Nem támogattam Ursula von der Leyen megválasztását az Európai Bizottság elnöki székébe.

2019 július