Múlt héten "mindössze" hat sajtópert nyert a Jobbik

2019-04-15 15:43

Újabb hat győztes sajtóperrel gyarapodott a Jobbik, amelyeket a Fidesz által kitartott "médiumok" ellen nyert meg. A Kúrián Vona Gábor nyert Bayer Zsolt ellen, a Fővárosi Ítélőtáblán a Ripost "duplázott" a párt kihelyezett frakcióülésével kapcsolatos hazugságai miatt, míg a Fővárosi Törvényszéken Gyöngyösi Márton nyert az azóta nézettség hiányában megszűnt Echo TV-vel szemben, akik azt hazudták, hogy a Jobbik elnökhelyettese támadta a határzárat. A Magyar Nemzetre átkeresztelt Magyar Időknek sem voltak jó pillanatai a törvényszéken, nekik két ügyben kell helyreigazítást közölniük, ezek közül ismertetjük az egyiket:

"A 2019. február 14-én „Mindent letagad a Jobbik” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Z. Kárpát Dániel, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke lehülyézte, és far-hát kommandónak nevezte a nyugdíjasokat, és becsmérlően beszélt az időskorúakról."

Jobbik Sajtóosztály

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus