Nagy Anikó után menjen Kásler is!

2018-10-03 09:04

Jól tette, hogy elmenekült Nagy Anikó volt államtitkár Kásler Miklós és Orbán Viktor közös süllyedő hajójáról.

Az államtitkár lemondása bebizonyította: a Fidesz ismét elbukott az egészségügyi politikájával. A kormánypárt nyolc éve tesz úgy, mintha értene az egészségügyhöz, azonban a valóság az, hogy Orbán Viktort soha sem érdekelte az egészségügy helyzete, soha nem törődött az orvosok és az ápolók létbizonytalanságával, a betegek biztonságával, az intézmények rengeteg adósságával és az egész ágazat egyre mélyülőbb válságával. Nagy Anikó államtitkár rekord gyorsaságú felmondása azt bizonyítja, hogy Orbánt még mindig nem az emberek egészségügyi biztonsága érdekli, hanem csak a foci és az oligarchák luxusajándékai.

Ezúton „gratulálunk” Orbán Viktornak, hogy ismét sikerült az egészségügy megreformálása helyett több hónapot elvesztegetnie az új kormány kialakításával. A miniszterelnök rossz döntést hozott Kásler Miklós kinevezésével, ezért őt is és miniszterét is felszólítjuk a mielőbbi távozásra!

Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese és a Népjóléti bizottság alelnöke

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus