Napirend előtti felszólalás – A kultúra, és annak terjesztése, művelése kinek a joga?

2016-08-17 15:29

A kultúra, és annak terjesztése, művelése kinek a joga?

youtube: https://youtu.be/gLVO3ihhiwE

Annak érdekében, hogy a Tisztelt Testület is teljes körűen tájékozott legyen, “napirend előtti” felszólalásban is szóvá tettük a Lovasíjász film betiltásának botrányát. Az ügyhöz tartozik az az érthetetlen eset is, hogy a Jobbik által jegyzett, hasonlóan kulturális rendezvényt, korábban egyszer már engedélyezett ugyanaz az alpolgármester.

Nem egészséges dolog, hogy egy bárki által is rendezett esemény létrejötte az illetékes hangulatától, szeszélyétől függjön. Ez ügyben és a kerületben uralkodó, “kiegyensúlyozottnak” egyáltalán nem nevezhető médiamegjelenési lehetőség rendezése érdekében kértük Ughy Attila polgármester úr intézkedését. Javasoltuk, hogy egy többpárti egyeztetés útján elért kompromisszumos megállapodás szülessen, a kerület média és közösségi tereinek használatáról.

Jobbik XVIII. kerületi szervezet

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.

2018 szeptember