Híreink

Ne engedjük, hogy Budapest a bűn városa legyen!

2020-05-24 16:44
-A +A
Jó néhányszor letelt már az a bizonyos két hét, amit még a 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány belügyminisztere, Pintér Sándor ígért, mondván, ennyi idő alatt helyre fogja állítani a rendet. Nem sikerült.
 
Az elmúlt időszak bűncselekményei közül talán a legbrutálisabb történt pénteken, amikor két társaság a budapesti éjszakában összeszólalkozott, és két fiatal meghalt. A brutalitás elképesztő: amikor a késszúrások után a súlyosan sebesült áldozatok a földre estek, a támadóik meg is rugdosták őket. Az esetet még inkább minősítheti, hogy az elkövető büntetett előéletű.
 
Elfogadhatatlan, felháborító és egyben ijesztő a tendencia! Az elmúlt bő fél évben a gyilkosságok megszaporodtak Budapesten és a környékén. Megoldás kell, megelőzés, még több rendőr az utcákra, mert így nem mehet tovább! Felszólítjuk a kormányt, Budapest főpolgármesterét és a budapesti rendőrfőkapitányt, hogy minél hamarabb találjanak megoldást arra, hogy ilyen soha többé ne fordulhasson elő! Nem nézhetik tovább tétlenül, hogy ennyire kegyetlen gyilkosságok történnek, és ami szerintünk még riasztóbb, hogy számos esetben az elkövetők fiatalok. Milyen jövőnk lesz így Budapesten, milyen jövőnk lesz Magyarországon?
 
A Jobbik Budapest követeli a legsúlyosabb ítélet kiszabását, azt, hogy soha többé ne eresszék vissza az ilyen embereket a társadalomba! Javasoljuk, hogy az összes ilyen és hasonló bűncselekmény elkövetői tényleges életfogytiglant kapjanak! Állítsuk meg a gyilkosokat, állítsuk helyre a közbiztonságot, és érezhesse végre magát mindenki biztonságban ebben az országban! Ebben a Jobbik Budapest teljes mértékig partnere mindenkinek.
 
Az elmúlt időszak áldozatainak legyen könnyű a föld! A hozzátartozókkal együttérzünk, és őszinte részvétünket fejezzük ki!
 
Jobbik Budapest

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július