Ne lopják el a jobbikosok bírságából befolyó pénzt!

2019-03-19 15:17

A Jobbik követeli Kövér László házelnöktől, hogy képviselőinek igazságtalan megbüntetéséből befolyó milliós tételt az állam és a társadalombiztosítás által nem támogatott, lényegében halálra ítélt SMA-izomsorvadásos betegek egészségügyi kezelésére fordítsa! Komolyan tartunk attól, hogy a rabszolgatörvény ellen tiltakozó képviselők most megszavazott bírságát is ellopja a hatalom, illetve teljesen értelmetlen, felesleges, Orbán hóbortjait és a kormányzati luxust szolgáló célokra fordítják. Emiatt kérjük nyomatékosan a multinacionális cégeknek lefekvő Fidesz erős emberét, Kövér Lászlót, hogy hasson oda párttársaira, és az igazságtalanul kirótt büntetések összegét – más külföldi országokban, mint például Romániában, államilag finanszírozott –, SMA-s betegek gyógykezelésére fordítsák az utolsó fillérig.

Ander Balázs, Jakab Péter, Rig Lajos, Stummer János, a Jobbik igazságtalanul megbírságolt országgyűlési képviselői

Diákok, szülők és pedagógusok számára is érthetetlennek tűnik, hogy amíg a bölcsődéket és az óvodákat megnyitják, addig a köznevelésben az „adok is, meg nem is" a jellemző.
Jó néhányszor letelt már az a bizonyos két hét, amit még a 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány belügyminisztere, Pintér Sándor ígért, mondván, ennyi idő alatt helyre fogja állítani a rendet.

2020 május