Híreink

Ne titkolja a Kormány, hogy hol és mennyiért építettek migránsszállásokat a magyar adófizetők pénzén!

2019-05-13 15:10
-A +A

Orbán Viktor persze nem dicsekszik vele, de Magyarország Kormánya a Pénzügyminisztériumon keresztül 2017 májusa óta 25,6 milliárd forintot különített el migránsmunkások szállásainak kialakítására. Ma épp Zalaegerszegen és Szentgotthárdon avat Varga Mihály több száz fős migránsszállásokat.

Hogy pontosan melyik mohó fideszes mennyivel gazdagodott ebből, nem tudjuk. Bár közérdekből nyilvános adatokról van szó, a megfelelő helyen mégis hiába keressük, hogy melyik fideszes vállalkozó pontosan mennyiért épített migránsmunkásoknak szálláshelyet: a szerződéseket eltüntették a Minisztérium honlapjáról.

Értjük persze, hogy miért. Az, hogy Orbán Viktor kormánya megélhetési migránsok szálláscsinálója, szöges ellentétben áll a hivatalos kormányzati kommunikációval. Orbán Viktor hazudott a magyaroknak, a Fidesz becsapta az országot. Azt ígérték, megvédik a magyar családokat a bevándorlástól, közben pedig a hátsó ajtón migránsmunkások tízezreit engedték be. Tették mindezt azért, hogy még véletlenül se kelljen európai mércével mérve tisztességes fizetést adni a magyar dolgozóknak.

A Jobbik minden rendelkezésre álló eszközt felhasznál, hogy kiderítse: mennyibe került a magyar családoknak, hogy a Fidesz és stratégiai partnerei migránsmunkásokkal szoríthassák le a fizetéseket. A magyar családoknak nyugati bérekre, nem pedig keleti vendégmunkásokra van szüksége!

Stummer János, a Jobbik alelnökeSajtóközlemény: Ne titkolja a Kormány, hogy hol és mennyiért építettek migránsszállásokat a magyar adófizetők pénzén!

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A vasárnapi időközi választáson fog kiderülni, hogy ez az egy egy elleni küzdelem 2022-ben sikeres lehet-e.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
2020 február