Nem arathat győzelmet a 3K a tisztesség és moralitás fölött

2019-10-15 14:30

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt. Ma kiderült, hogy Európa legkorruptabb kormányának csak az számít, hogy folytatódhasson Győrben a lopás, és ellenőrzésük alatt tartsák az erkölcsi és politikai értelemben is hullának számító bábjukon keresztül a megyeszékhelyt. Borkai Zsolt azzal az indokkal lépett ki a Fideszből és folytatja függetlenként, hogy nem akar "morális hátrányt okozni a Fidesznek, de persze együttműködik a Fidesz-KDNP-vel". Magyarán a Fidesznek nem akar, de városának, közösségének simán okoz morális hátrányt.
A Jobbik úgy véli: Borkai most is hazudott, a Fidesszel együtt továbbra is hülyének nézik a választókat. Felesleges volt ez a gyenge színjáték, hiszen a bűncselekményeket elkövető polgármester valójában ugyanúgy fideszes maradt, ahogyan eddig is az volt. Már az is döbbenetes értékválságot mutatott, hogy a keresztény szabadságot hírdető, állítólag nemzeti konzervatív kormánypárt nem mondatta le azonnal a lebukás után Borkait a polgármesterjelöltségről.
Amennyiben Borkai és Orbán Viktor képtelenek meghozni az erkölcsileg is helyes döntést, úgy az új önkormányzatnak kell megvonnia a bizalmat a polgármestertől, vagy a győri polgároknak kell az utcáról megüzenni, hogy ennyire abszurd módon nem maradhat Győr a következmények nélküliség városa. Nem arathat győzelmet a becstelen 3K (közpénz kokain, kurtizánok) a tisztesség és moralitás fölött.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Elfogadhatatlan, hogy Mészáros Lőrinc erőművének vezetése tompítani próbálja a történteket.

2019 november