Nem csak hazudik, hamisít is a Ripost

2018-03-29 20:48

Ismét hazudik és hamisít a Ripost. A kormánypárti portál által közzétett hangfelvétel másfél évvel ezelőtt készült, amikor Mirkóczki Ádám markáns véleményt alkotott az elnökjelölt Donald Trumpról. Ekkor nyilatkoztam, hogy Mirkóczki Ádámnak le kellene mondania szóvivői tisztségéről. Természetesen minden más is hazugság a Ripost cikkében, a Jobbik elnökségében ugyanis teljes az egység, szó nincs semmiféle háborúról, bizalmatlanságról. A Jobbik az utolsó olyan demokratikus néppárt, ahol megférnek egymás mellett a véleménykülönbségek egyes kérdésekben, ellenben a Fidesszel, ahol száz százalékig kell osztani Orbán Viktor álláspontját, s a legkisebb nézetkülönbséget is megtorolják. A Fidesz retteg hatalma elvesztésétől, ezért támadja ilyen eszközökkel az általa megszállt sajtón keresztül az egyetlen esélyes kormányváltó erőt.

Toroczkai László, a Jobbik alelnöke

A város fideszes országgyűlési képviselője két hónapja nem válaszol a jobbikos politikus megkeresésére.
A Jobbik és több magánszemély is megelégelték Volner János hazudozásait, és beperlik a volt alelnököt.

2018 november