Nem csak hazudik, hamisít is a Ripost

2018-03-29 20:48

Ismét hazudik és hamisít a Ripost. A kormánypárti portál által közzétett hangfelvétel másfél évvel ezelőtt készült, amikor Mirkóczki Ádám markáns véleményt alkotott az elnökjelölt Donald Trumpról. Ekkor nyilatkoztam, hogy Mirkóczki Ádámnak le kellene mondania szóvivői tisztségéről. Természetesen minden más is hazugság a Ripost cikkében, a Jobbik elnökségében ugyanis teljes az egység, szó nincs semmiféle háborúról, bizalmatlanságról. A Jobbik az utolsó olyan demokratikus néppárt, ahol megférnek egymás mellett a véleménykülönbségek egyes kérdésekben, ellenben a Fidesszel, ahol száz százalékig kell osztani Orbán Viktor álláspontját, s a legkisebb nézetkülönbséget is megtorolják. A Fidesz retteg hatalma elvesztésétől, ezért támadja ilyen eszközökkel az általa megszállt sajtón keresztül az egyetlen esélyes kormányváltó erőt.

Toroczkai László, a Jobbik alelnöke

A Lokál és a Magyar Idők nevű fideszes lapok, perköltséggel együtt, egymillió forint sérelemdíjat kötelesek fizetni a Jobbiknak.
A Fidesz-KDNP-vel ellentétben a Jobbik továbbra is teljes körű védelmet követel hazánknak, így elutasítja a gazdag migránsok betelepítését is.

2018 szeptember