Híreink

Nem ön nyerte a csatát, Miniszterelnök úr!

2020-05-17 10:44
-A +A
A Jobbik elvárja a kormánytól, hogy ezentúl fordítson még nagyobb figyelmet a budapesti lakosokra és az egészségük megóvására! Fontos lenne az is – de ezt Orbán rendre nem veszi figyelembe –, hogy az országos gyógyintézetekben folyamatosan teszteljék a pácienseket, hiszen ezeknek a többsége Budapesten található és állami fenntartású. Teszteljenek minden bentlakásos intézményben is, hogy meg lehessen akadályozni a járványügyi gócpontok kialakulását! Olyan többé nem fordulhat elő, hogy fővárosi kórházakból hurcolnak be betegségeket zárt intézményekbe!
 
Orbán szerint ő nyerte az első csatát a járvány elleni harcban, de el kell keserítenünk: ezt ő elveszítette! Csakis a magyar emberek és az önkormányzatok felelős hozzáállásának köszönhető a járványügyi védekezés sikeressége. Továbbra is követeljük a kormánytól, hogy adja vissza az önkormányzatoknak azokat a forrásokat, amelyekre már nincs szükség a védekezéshez! Az önkormányzatok élni és dolgozni szeretnének, nem pedig újabb elvonásokat!
 
Orbán szerint időben meghozták az összes döntést is. Nos, ha rajta múlt volna, akkor talán még mindig nyitva lennének az iskolák és a közintézmények. A le- és bezárások kizárólag a kőkemény ellenzéki követeléseknek köszönhetők.
 
A Jobbik továbbra is követeli Orbán Viktortól, hogy a hétfőn az Országgyűlésben adja vissza a felhatalmazást, amit indokolatlanul vont magához!
 
Jobbik Magyarországért Mozgalom

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember