Nem vállalták be az Eliost: meghátrált a városvezetés

2018-06-28 19:30

Még mindig Elios: már hónapokkal ezelőtt felhívtam a közvélemény figyelmét arra, hogy a szombathelyi városvezetés a botrányairól elhíresült cégre akarja bízni a városi közvilágítás megújítását. (Hogy ez mennyire saját ötlet vagy felső parancs, azt hagyjuk is.) Mivel ekkor már erősen érdeklődött az EU csalások elleni szervezete az Elios ügyei iránt, a vállalkozás egy banki konzorcium tagjaként jelent meg a projektben. (Hogy ez amúgy mennyire fontos Szombathelynek, ezt se firtassuk.) Jobbikos képviselőként nyilvánosságra hoztam az ügyet, így jókora zavar támadt a kormánypárti erőben, a város végül elnapolta az ezzel kapcsolatos közbeszerzést. A mai napon újra napirendre került a téma, a város, a polgármesteri hivatal és a helyi Fidesz agyonhallgatva az Elios körüli botrányokat végül meghátrált, és más cégre kívánják bízni a közvilágítás korszerűsítését. További részletek hamarosan.

Balassa Péter, önkormányzati képviselő, a szombathelyi Jobbik elnöke

Orbán Viktor oligarchája, Garancsi István, a Mol-Vidi FC tulajdonosa állta a miniszterelnök luxusutazásait.
Pontosan egy hete indította útjára legújabb hazugságát a Fidesz-KDNP.

2018 szeptember