Németh Szilárd leleplezte a rezsicsökkentési kampányt is

2018-02-14 10:26

A Jobbik szerint a sötét bolsevik rendszert idézte ismét Németh Szilárd, a Fidesz ökle, aki a Terrorelhárítási Központban megfenyegette az E.ON energiaszolgáltatót, hogy ha olcsóbban adja a gázt, mint az állami gázszolgáltató, azzal beavatkozik az áprilisi országgyűlési választásba.
Az E.ON Hungária alákínált a rezsicsökkentett állami földgázáraknak, és évente legalább 13 ezer forinttal, azaz havonta több mint ezer forinttal ígért alacsonyabb számlát. A kormánypárt alelnökének indulatos kirohanása ráadásul leleplezte a Fidesz rezsicsökkentési kampányát is. A korrupt Fidesz sosem a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, csak a saját meggazdagodását. A rezsicsökkentés kampányával is átverték a társadalmat, a valóság és a piaci számok egészen mást mutatnak, mint a Fidesz rezsipropagandája. Ezért dühös most Németh Szilárd. Európa más államaiban jóval nagyobb arányban csökkent a gáz ára az utóbbi években, mint Magyarországon. A kormányváltó erő szerint RezsiSzilárdnak kellene visszavennie az agarait, s befejezni a hazug, arrogáns, fenyegető politikát.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Egész évben elérhető, szabad, biztonságos és egészséges Balatonért fognak küzdeni a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei.
A megállapodással is szeretnék segíteni a devizahitelesek gondjainak megoldását.

2018 február