A nép nem kitiltható!

2018-11-07 14:00

A „kétharmados” hatalom valamiért retteg a néptől. Úgy tűnik, a gyülekezési jog korlátozása nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Jobbik október 23-i megmozdulása megmutatta: nem sikerült az kormánykritikus tüntetőkből csendes, senkit és semmit nem akadályozó hallgatóságot faragni. Az Orbán-kormány fővadásza ezért most bekeményít: megpróbálja „kilőni” a fontosabb közterületekről mindazokat, akik nem hajlandóak fejet hajtani a rezsim előtt.
A Jobbik a bolsevik-típusú hatalomgyakorlás újabb lépésének tartja Semjén Zsolt javaslatát, amely alaptörvény-ellenesen kitiltaná az ellenzéki rendezvényeket az ország emblematikus közterületeiről. A NER diktatúrája újabb szintet lép, s folyamatosan halad visszafelé az állampárti időskálán, már a '80-as éveket is maga mögött hagyva. Mi azonban már most jelezzük, nem fog menni, nem fogjuk hagyni! A nép nem betiltható, nem kitiltható!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A város fideszes országgyűlési képviselője két hónapja nem válaszol a jobbikos politikus megkeresésére.
A Jobbik és több magánszemély is megelégelték Volner János hazudozásait, és beperlik a volt alelnököt.

2018 november