A NER vezére beáldozott egy altisztet

2019-02-21 15:36

Mengyi Roland, egy a több száz NER lovag közül, akik 2010 óta, Orbán Viktor vezetésével, szabadrablást hajtanak végre az országban.

A kedves vezető beáldozta Mengyit, saját maga és a többi NER-lovag védelmében, hogy azt mutassa a nemzetközi közvéleménynek, nálunk üldözik a bűnt, a hatóságok teszik a dolgukat és működik az igazságszolgáltatás. A maffiarezsim vezére a nemzeti ellenállás erősödésével kerülhet egyre szorultabb helyzetbe, s kevés lesz egy-egy pofátlan NER-lovag beáldozása. A cél, minden enyveskezű kiskirály, oligarcha, korrupt bűnöző igazságszolgáltatás elé állítása - ehhez kell együttműködnie mindenkinek, aki a NER lebontásában és egy szabad, igazságos, biztonságos Magyarország felépítésében érdekelt.

Szilágyi György, a Jobbik szóvivője, frakcióvezető-helyettese

"A magyar kormány pofátlanul kizsebeli a magyar adófizetőket, és a tőlük elvett pénzt szétosztja az Orbán-haveri kör között"
Megszokhatta már mindenki, hogy a Fidesz-utasításra hazugsággyárrá változott TV2-t nem érdeklik a magyar jogszabályok.

2019 május