Híreink

A neten is aláírhatja a Jobbik kérdéseit

2015-03-19 15:49
-A +A
Az utcai standok mellett a https://szavazas.jobbik.hu oldalon is gyűjti az aláírásokkal ellátott véleményeket a Jobbik négy kérdésben, miután a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is jóváhagyta a kezdeményezést - tájékoztatta hírportálunkat Novák Előd, a Jobbik aláírásgyűjtési akciójának operatív vezetője.
 
A Fidesz által elfogadott Alaptörvény szinte minden fontos kérdésben megtiltotta a népszavazást, ezért maradt a politikai nyomásgyakorlást célzó aláírásgyűjtés (ez a politikai eszköz 2011-ben már hatásosnak bizonyult, ugyanis pl. amikor a devizahitelek ügyében indított aláírásgyűjtést a Jobbik, a Fidesz megijedt tőle, s amiatt lett első körben a végtörlesztés). A szavazás végeredményét nyilvánosságra fogjuk hozni, de a személyes adatokat nem adjuk át Kubatov Gábor pártjának, pusztán hivatkozási alap lesz a támogatók száma. Fontos a mobilszám és főként az e-mailcím megadása, mert azokra fogunk további információkat küldeni (kizárólag a négy kérdés ügyében) - közölte Novák.
 
Aláírni (szavazni) minden nagykorú, magyar állampolgárnak csak egyszer lehet akár papíron, akár a https://szavazas.jobbik.hu oldalon, ugyanabba az adatbázisba kerül, így a többször szavazókat kiszűrik.
 
jobbik.hu

 

Ajánlott cikkek

Ezúttal az m1 gondolta azt, hogy nekik is fel kell zárkózniuk a habonyi hazugsággépezethez.
A magyar kultúra napján nemzeti identitásunk és hagyományunk ápolásának fontosságára is figyelmet kell fordítanunk amellett, hogy megköszönjük a kulturális szférában dolgozók áldozatos munkáját.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
 
2018 január