A neten is aláírhatja a Jobbik kérdéseit

2015-03-19 15:49
Az utcai standok mellett a https://szavazas.jobbik.hu oldalon is gyűjti az aláírásokkal ellátott véleményeket a Jobbik négy kérdésben, miután a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is jóváhagyta a kezdeményezést - tájékoztatta hírportálunkat Novák Előd, a Jobbik aláírásgyűjtési akciójának operatív vezetője.

A Fidesz által elfogadott Alaptörvény szinte minden fontos kérdésben megtiltotta a népszavazást, ezért maradt a politikai nyomásgyakorlást célzó aláírásgyűjtés (ez a politikai eszköz 2011-ben már hatásosnak bizonyult, ugyanis pl. amikor a devizahitelek ügyében indított aláírásgyűjtést a Jobbik, a Fidesz megijedt tőle, s amiatt lett első körben a végtörlesztés). A szavazás végeredményét nyilvánosságra fogjuk hozni, de a személyes adatokat nem adjuk át Kubatov Gábor pártjának, pusztán hivatkozási alap lesz a támogatók száma. Fontos a mobilszám és főként az e-mailcím megadása, mert azokra fogunk további információkat küldeni (kizárólag a négy kérdés ügyében) - közölte Novák.

Aláírni (szavazni) minden nagykorú, magyar állampolgárnak csak egyszer lehet akár papíron, akár a https://szavazas.jobbik.hu oldalon, ugyanabba az adatbázisba kerül, így a többször szavazókat kiszűrik.

jobbik.hu

Varga-Damm Andrea szerint a devizahitelesek és az otthonápolók ügye nem várhat őszig.
Noha csaknem kétszázezer fő az évente foglalkoztatott diákmunkások létszáma, mégis számos helyen kihasználják őket, elmaradnak a bérek, juttatások.

2018 július