Híreink

Nyílt zsarolás a kórházigazgatókkal szemben

2017-08-06 11:24
-A +A

A Fidesz kormányzati teljesítménye a jól működő egészségügy helyett kimerül a politikai ellenfelek "levadászásában" és az emberek megfélemlítésében. A hatalommal visszaélve most a kórházigazgatókat tartja sakkban azzal, hogy csupán három hónapra hosszabbítják meg kinevezésüket.

A kormánypárt fenyegető és agresszív hozzáállása nemcsak méltánytalan, de folyamatos bizonytalanságban is tartja a kórházak vezetőit. A felsőbb nyomás előbb-utóbb hibára fogja kényszeríteni az igazgatókat, ami a betegek és az intézmény számára is káros lehet. Ez a szakemberekkel szemben indított eljárás nemcsak megalázó, de felháborító és elfogadhatatlan is.

A Jobbik ezzel szemben az intézményvezetőket arra fogja ösztönözni, hogy a legjobb szakmai munkát végezzék, hiszen a betegek és a dolgozók biztonsága a legfontosabb szempont.

A Fidesz XX. századi pártként csupán a XX. század módszereit képes alkalmazni, a Jobbik azonban XXI. századi kultúrát és egészségügyet fog teremteni. A Jobbik-kormány önálló egészségügyi minisztériuma pedig ösztönzi és elismeri majd dolgozóit.

Lukács László György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Kapcsolódó cikkek


A miniszteri meghallgatások jegyzőkönyvei is bizonyítják a Jobbik törekvését, a szociális ágazat fellendítése érdekében
Egészségügyi és oktatási konzultációs bizottságot hoz létre a Jobbik Miskolcon az államosított intézményekben nyújtott k
A Jobbik segítő asztalát elárverezték.

Ajánlott cikkek

A gyűjtés negyedik napja: 21 366 800 Ft
Vona Gábor hétfői napirend előtti felszólalásában bejelentette, hogy péntek délután békés demonstrációra hívnak mindenkit, akinek számít, hogy a magyar demokrácia túlélje Orbán diktatúraépítését.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017 december