Híreink

Olyan ország kell, ahol nem állnak tömegek sorba ételért – videóval frissítve

2013-04-11 13:18
-A +A

Immár harmadik alkalommal rendeztük meg jótékonysági akciónkat, mely keretein belül április 6-án, szombaton 8 órától, az általunk minőségileg is ellenőrzött ruhák között lehetett válogatni az eseményre érkezőknek.

Étel- és ruhaosztás 2013. április 06..

A 200 négyzetméteres nagysátorban könyvek, cipők, női-, férfi- és gyermekruhák külön asztalokon várták új gazdáikat. A 11 órára elkészült 550 adag babgulyás kiosztását hatalmas várakozás előzte meg, hosszú sorban, türelmesen álltak a helyszínre érkezők. A kerületi Jobbik szervezete, Ifjúsági Tagozata és a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem tagjai örömmel kezdték el kiosztani a meleg étlelt, hogy ezzel könnyítsék meg a télies időjárású tavaszi szombatot.

DSC03381

Akadnak olyan vélemények, melyek szerint az ilyen típusú karitatív cselekedeteket nem pártoknak kell elvégezniük. Valóban, a mi álláspontunk szerint is a pártoknak, főleg az aktuálisan kormányzó pártnak olyan országot kell építenie és azt úgy kell irányítania, ahol nem állnak tömegek ruháért és ételért. A Jobbik azonban jelenleg hitelesen mehet az emberek közé adakozni, hiszen nem vett részt az elmúlt 22 év nemzet- és ország romboló politikájában, és ezután sem fog semmilyen módon. A Jobbikot olyan emberek alkotják, akik a mozgalomhoz csatlakozásukkor vállalták, hogy a hazájuk szolgálatába lépnek és önzetlenül segítik a nemzetük felemelkedését. Mozgalmi lelkünk kiszolgálásának egyik, ha nem a legnemesebb módja, embertársunk megsegítése baj idején. Most pedig baj van. Egyre nagyobb baj.

Étel- és ruhaosztás 2013. április 06.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, akik támogattak bennünket a rendezvény létrehozásában és megvalósításában. Külön szeretném megköszönni a folyamatosan adományaikkal elhalmozó szimpatizánsaik jószívű hozzáállását, mely nélkülözhetetlen a tekintélyes mennyiségű segítség biztosításában. A jövőben is várjuk a további felajánlásokat, összefogunk, hogy törődhessünk!

Hartaházi Miklós, elnök

- Fényképek itt

- Még több fénykép 1 itt

- Még több fénykép 2 itt

Összefoglaló videó:

Kapcsolódó cikkek


A Fővárosi Közgyűlés mai ülésére a Jobbik képviselője, Czeglédi János előterjesztést nyújtott be annak kapcsán, hogy a f
Több kormánypárti irányítású önkormányzatban testületi döntés nélkül is kihelyezték a székely zászlót.
A székely zászló összetekerve, műanyag gyorskötözőkkel lefogva, az ablakhoz begyűrve volt beledugva ugyanabba a tartóba,

Ajánlott cikkek

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 szeptember