Orbán tényleg a nemzet lókupece

2018-12-06 13:36

Orbán Viktor nemzetstratégiai érdekké nyilvánította, hogy egyetlen hatóság se akadályozhassa meg az álhírek gyártásának törvénytelen központosítását, vagyis a több tízmilliárdból felépített fideszes lakájmédia-birodalom egyesülését a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnak nevezett nagy kormányzati agymosodába.

Azok után, hogy a Fidesz leszavazta azt a Jobbikos javaslatot, hogy ne kaphassanak állami támogatást a rendszeresen hazudozó médiumok, mára kiderült az is: létezésük Orbán szerint egyenesen nemzetstratégiai érdek.

A Jobbik határozottan visszautasítja, hogy a Riposthoz, a Lokálhoz és a Magyar Időkhöz hasonló notórius hazudozók megmentése nemzetstratégiai jelentőségű lenne. Ez olyan sértés az igazságszerető magyar nemzetre nézve, amit még egy lókupectől sem fogadunk el.

Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője

"A magyar kormány pofátlanul kizsebeli a magyar adófizetőket, és a tőlük elvett pénzt szétosztja az Orbán-haveri kör között"
Megszokhatta már mindenki, hogy a Fidesz-utasításra hazugsággyárrá változott TV2-t nem érdeklik a magyar jogszabályok.

2019 május