Orbán tényleg a nemzet lókupece

2018-12-06 13:36

Orbán Viktor nemzetstratégiai érdekké nyilvánította, hogy egyetlen hatóság se akadályozhassa meg az álhírek gyártásának törvénytelen központosítását, vagyis a több tízmilliárdból felépített fideszes lakájmédia-birodalom egyesülését a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnak nevezett nagy kormányzati agymosodába.

Azok után, hogy a Fidesz leszavazta azt a Jobbikos javaslatot, hogy ne kaphassanak állami támogatást a rendszeresen hazudozó médiumok, mára kiderült az is: létezésük Orbán szerint egyenesen nemzetstratégiai érdek.

A Jobbik határozottan visszautasítja, hogy a Riposthoz, a Lokálhoz és a Magyar Időkhöz hasonló notórius hazudozók megmentése nemzetstratégiai jelentőségű lenne. Ez olyan sértés az igazságszerető magyar nemzetre nézve, amit még egy lókupectől sem fogadunk el.

Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője

Szávay István Facebook-bejegyzése.
A Jobbik népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy a munkavállalók véleményt mondhassanak a Fidesz-KDNP rabszolgatörvényéről.

2018 december