Híreink

Orbán Viktor betelepít háromezer törököt, és ad mellé 12 milliárd adóforintot is

2019-05-21 16:13
-A +A
 
Egy héttel ezelőtt hívta meg a Jobbik Orbán Viktor miniszterelnököt Tiszaújvárosba, hogy személyesen adjon magyarázatot arra, hogyan illeszkedik a hétpontos bevándorlásellenes akciótervébe az a 86 ezer gazdasági migráns, akiket az elmúlt három évben hívtak be Magyarországra.
 
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese kedden sajtótájékoztatót tartott azon a helyen, ahol várhatóan háromezer török vendégmunkásnak építenek konténervárost egy, a kormány 12 milliárd forintos adófizetői támogatásával futó állami MOL-beruházás kedvéért.
 
A jobbikos politikus egy „Eddig 86.000 migránst engedtem be” feliratú táblát tartó Orbán Viktor-kartonfigura mellett arról beszélt, hogy a miniszterelnök vélhetően azért nem jelent meg Tiszaújvárosban, mert "nyilván ma is nagyon sok helyen kell azt hazudnia, hogy megállítja a bevándorlást."
 
A legnagyobb ellenzéki párt képviselője szerint Orbán Viktor kettős ténykedése miatt egy „rendkívül gyáva, sunyi és hazug” kormányfő, a kampányban használt hét pontos akciótervnek pedig valójában van egy nyolcadik pontja, ami arról szól, hogy az első hét pontot nem gondoltuk komolyan.
 
Jakab emlékeztetett arra is, hogy a Fidesz állítólag a keresztény Európát akarja megvédeni, miközben betelepít háromezer „ki tudja mennyire hithű keresztény törököt”. Megjegyezte azt is, hogy ezeket az embereket nem Soros György vagy Brüsszel parancsára, netán kvóták alapján hozzák Magyarországra, hanem Orbán Viktor engedélyével és a magyar kormány anyagi támogatásával.
 
„Nem kell itt másra mutogatni, nem kell Sorosozni meg Brüsszelezni, ebben az országban Orbán Viktor az, aki a megalázó fizetésekkel elüldözi a magyarokat, és Orbán Viktor az, aki 12 milliárdos támogatásból betelepíti a törököket. Mondjuk ki, hogy Magyarországon jelenleg államilag finanszírozott lakosságcsere zajlik, amire május 26-án kőkemény nemet kell mondanunk” - mondta Jakab Péter, hozzátéve, hogy a Jobbik nem keleti vendégmunkásokat, hanem nyugati béreket akar, ezért küzdenek a Bérunióért és a magyar kvóta bevezetéséért, aminek értelmében minden hazai munkahely köteles lenne 90 százalékban magyar munkavállalókat alkalmazni.
 
A frakcióvezető-helyettes azt mondta, Magyarországnak nem konténervárosok vagy ukrán és török vendégmunkások kellenek, hanem jobban megfizetett magyarok, és aki ezzel egyetért azt arra kérte, hogy vasárnap szavazzon a Jobbikra.
 
alfahir.hu - jobbik.hu
 

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július