Híreink

Orbán Viktor megjelent a jobbikos sajtótájékoztatón, és megdöbbentő beismerést tett

2019-04-26 14:50
-A +A
 
A miniszterelnök ugyan csak papírmasé formában volt jelen a röszkei tranitzóna bejáratánál, ám így is igen fontos információt hozott magával: „Eddig 86.000 migránst engedtem be”
 
Pintér Tamás a sajtótájékoztatón emlékeztetett: a Jobbik 2015 eleje óta követeli a határőrség visszaállítását, ám javaslataikat a Fidesz rendre lesöpörte az asztalról. A párt országgyűlési képviselője leszögezte: helyeslik a határkerítés megépítését, ám már négy éve hangsúlyozzák, hogy önmagában nem elegendő a migráció megfékezésére. 
 
Hangsúlyozta: a magyar-osztrák határon évente 15-20 ezer illegális migránst fognak el, ami egyértelműen bizonyítja, hogy a kerítés nem állítja meg őket, és indokolja a határőrség visszaállítását. 
 
Az Orbánék által titokban beengedett 86.000 migránsról az emberek nem tudhatnak, hiszen "úton-útfélen plakátok harsogják nekik, hogy a kormány milyen kemény küzdelmet folytat a migráció ellen" - tette hozzá Pintér. 
 
"Görögországban állomásozó migráns-hordákkal rémisztgetnek minket, miközben ezrével engedik be az országba a migráns munkásokat, akik a magyar emberek munkáját veszik el"  - mutatott rá a politikus. Hozzátette: a kormány országszerte egyre több migránsszállót épít, s "csak idő kérdése és migránsvárosok fognak kialakulni." Pintér szerint  "a kormány az elüldözött magyarok helyébe bevándorlókat akar telepíteni".
 
Ezzel szemben a Jobbik egyaránt meg kívánja állítani a be- és a kivándorlást is – szögezte le. 
 
Megjegyezte: ezrével engednek be "úgynevezett oltalmazottakat" is, akik "vandálkodnak, erőszakoskodnak", és még elég rendőr sincs, aki megvédené a magyar embereket tőlük. 
 
alfahir.hu - jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A harminc százalékos béremelés és a hatékony béralku mézesmadzagjának hamis fogadalmára hivatkozva vették el több mint harmincezer pedagógustól a hatékonytalannak kikiáltott közalkalmazotti státuszt.
Úgy fest a helyzet, hogy a miniszterelnöknek csak azért volt szüksége az egészségügyi rendszer feletti kontrollra, hogy a zavarosban halászó haverokat végül helyzetbe hozhassa.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 május