Ózd a csodák csodája? Janiczak Dávid, Ózd polgármestere a XVIII. kerületben

2015-03-09 15:47

A Jobbik XVIII. kerületi szervezete ismét megrendezte hagyományos Nemzeti Estjét, melynek vendége a mindössze 27 éves korában polgármesternek megválasztott Janiczak Dávid volt.

Nagy érdeklődéssel, kíváncsian vártuk beszámolóját; mitől „Ózd a csodák csodája”?

DSC_0086 masolat

Tényleg az, főleg Budapestről nézve!

Mindössze 34 ezer lakosa van Ózdnak (a XVIII. kerületben közel 100 ezren élnek), többségében idősebb emberek, mert a fiatalok nagy része a rossz közbiztonság, a munkalehetőség hiánya miatt már elhagyták a várost. Az ottmaradottak azonban változást akartak, megelégelték az ígéreteket, lehetőséget akartak adni a Jobbik-nak és önmaguknak.

Győzött a mocskolódással szemben a tisztességes kampány, pedig tömegesen szállították a cigány szavazókat, osztottak almát, krumplit a rászorulóknak a szavazatukért cserébe.

Az emberek változást akartak és tettek is érte.

DSC_0089 masolat

Janiczak Dávid már sok eredményről tud beszámolni. A közbiztonság lényeges javulása köszönhető, hogy lovas városőrség teljesít szolgálatot a bűnözés megelőzése érdekében. Munkahelyteremtés céljából már több eredményes tárgyaláson van túl. Komoly lépéseket tett annak érdekében, hogy egyelőre legalább közmunkában minél több ember vegyen részt, hogy megtanuljanak szocializálódni a többségi társadalomban.

DSC_0094 masolat

Mindezt hatalmas szeretettel, lelkesedéssel és erővel végzi. A város lakói pedig érzik, hogy jól döntöttek. Egyre nagyobb az összefogás a lakosság körében. Sok a civil kezdeményezés, melyhez támogatást kapnak az önkormányzattól. Ha polgármesteri munkája engedi, keresi az ózdiak társaságát, tájékozódik gondjaikról, velük együtt örül sikereiknek, érezteti mindenkivel, hogy törődik velük.

Hát ez tényleg csoda!

Jobbik XVIII. kerület

További képek ide kattintva.