Pakusza: Az országgyűléshez fordultam választókörzetem fejlesztése érdekében.

2018-07-03 14:59

Az országgyűléshez fordult Pakusza Zoltán, hogy a központi költségvetésből kapjon forrásokat a választókerülete azokra a beruházásokra, amelyekre a miskolci önkormányzatnak láthatóan nincs pénze.

A Jobbik önkormányzati képviselője perecesi sajtótájékoztatóján elmondta, Jakab Péter országgyűlési képviselő segítségével három módosító indítványt nyújtott be a költségvetéshez, melyekben három fejlesztéshez kér forrást: a perecesi felszíni csapadékvíz-elvezetés rendszerének fejlesztésére, a településrész főútjának újra aszfaltozására, valamint belterületi zúzalékos utak aszfaltozására.

A politikus jelezte, levélben fordult Hubay György fideszes országgyűlési képviselőhöz is - aki a kampányban az itt élők eredményes képviseletére tett ígéretet - kérve, vesse latba lobbierejét, és győzze meg fideszes képviselőtársait a javaslatok támogatásáról.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Varga-Damm Andrea szerint a devizahitelesek és az otthonápolók ügye nem várhat őszig.
Noha csaknem kétszázezer fő az évente foglalkoztatott diákmunkások létszáma, mégis számos helyen kihasználják őket, elmaradnak a bérek, juttatások.

2018 július