Híreink

Pakusza: Támogassa a városvezetés választókörzetem fejlesztését

2017-09-20 11:29
-A +A

Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője öt módosító indítványt nyújtott be az idei év költségvetési korrekciójához, melyet csütörtökön tárgyal a miskolci közgyűlés.

A képviselő az erről tartott sajtótájékoztatón elmondta, javaslatai olyan beruházásokat céloznak, amelyekre nagy szükség lenne Pereces és az Észak-Kilián fejlődése érdekében. Többek között a perecesi felszíni csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztésére, az Észak-Kiliánt Perecessel összekötő kerékpár út megépítésére, illetve utcák aszfaltozására különítene el forrást a jobbikos politikus.

Pakusza Zoltán arra kérte Miskolc polgármesterét, támogassa a perecesi és kiliáni lakókat abban, hogy lakókörnyezetük fejlődhessen akkor, amikor több milliárd forint érkezett a kormánytól fejlesztésekre, tehát a lehetőség adott. Az elmúlt években szóban már sokszor elmondta Kriza Ákos, hogy mindenki polgármestere, most bizonyíthatja, hogy a peremkerületek is legalább annyira fontosak számára, mint a város többi területe – jegyezte meg Pakusza Zoltán.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Ajánlott cikkek

A köztelevízió után a TV2-ről is megállapította tehát a bizottság, hogy megszegte a választási eljárásról szóló törvényt.
Egy mai közvélemény-kutatás igazolja, hogy már a saját szavazóbázisát sem tudja átverni a Fidesz, ha az egészségügyről van szó.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március