Híreink

A pécsi eset vicc a köbön, ám csak sírni lehet

2017-09-01 08:56
-A +A

A Jobbik megdöbbent Csizi Péter csütörtöki hablatyolásán, mert bár ez idáig is edzésben voltak képviselőink a fideszes szerencsétlenkedéseket tekintve, a képviselő kinyilatkoztatása sokkoló volt. Ha úgy tetszik, „elképesztő”.

Csak egy tudathasadásos alak gondolhatja azt, hogy átveheti egy város irányítását a megválasztottaktól.

Csak egy buta ember hiheti azt, hogy ha átnevezi a város tönkretételében közreműködő galerit stratégiai irányító testületté, holnaptól kolbászból lesz a kerítés.

Csak egy időzavaros személy beszélhet arról, hogy a XXI. századi verseny most kezdődik.

Csak egy tisztességtelen ember nyilatkozhat az EU-s pénzek dinamikusabb lehívásáról, miközben korábban bizonyíthatóan hűtlenül kezelték ezeket az összegeket.

Csak egy önértékelési gondokkal küzdő egyén remélheti, hogy a korábban megbukott politikáját folytathatja.

Jogászainkkal megbeszélést folytatunk a tervezett fideszes pécsi stratégiai irányító testületről, aminek tagjai a mostanra kialakult tragikus pénzügyi helyzet felelősei lennének. Városunk csődközeli állapota miatt azt javasolta a Jobbik, hogy a későbbiekben egy független testület segítse Pécs jövőképének kialakítását. Akkor kezdődik új politikai szakasz Pécs város életében, ha az alkalmatlan fideszesek végre eltűnnek Pécs éléről!

Csizi Péter! El a kezekkel Pécstől, el a kezekkel Egyetemünktől! Csizi Péter! Zárjuk le a múltat, aminek Önök is a részei!

Fogarasi Gábor, a Jobbik pécsi képviselője

Ajánlott cikkek

Ismét elmarasztalta a bíróság a Habony-művek egyik zászlós hajóját!
Újabb településen bontott zászlót a legerősebb ellenzéki párt!

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2017 november