Példátlan botrány a soproni fideszes listázás!

2018-04-05 14:17

A fideszes Kubatov listát és a létrehozásának körülményeit ismertette több sajtóorgánum, eredeti dokumentumokat is közzétéve. Ezekből kiderült, hogy Sopronban egészen részletes és kényes adatokat is összeírtak egyebek mellett papokról, lelkészekről, de lényegében bárkiről, akit hasznosnak vélnek. Ez a kommunista III/III-as besúgórendszert idéző dokumentum is leleplezi az egypárti rendszert kiépítő Fidesz törvényellenes és gyalázatos eszközeit.

Felszólítom Barcza Attilát, a Fidesz soproni jelöltjét, hogy tisztázza magát, ajánlásgyűjtése a Kuvatov-listák törvényellenes használatával folyt-e, illetve, volt-e tudomása erről az 1990 óta Magyarországon nem látott nyilvános formában történt példátlan esetről!

Felszólítom az egyházak soproni és országos vezetőit, hogy ítéljék el és legyen következménye az álkeresztény Fidesz botrányos listázásának! Április nyolcadikán a soproni régió polgárai pedig véleményt mondhatnak azokról, akik listákba foglalták a legtöbb embert, és azóta is zaklatják és félelemben tartják őket.

dr. Brenner Koloman, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

Varga-Damm Andrea szerint a devizahitelesek és az otthonápolók ügye nem várhat őszig.
Noha csaknem kétszázezer fő az évente foglalkoztatott diákmunkások létszáma, mégis számos helyen kihasználják őket, elmaradnak a bérek, juttatások.

2018 július