Pénz nélkül tölthetik a hétvégét a nyugdíjasok a "fejlődő" Magyarországon?

2019-01-11 11:47

Amennyiben január 14-én érkezik a nyugdíj, a hétvégét rengeteg nyugdíjasnak kell pénz nélkül valahogyan átvészelnie. A fideszes nagyurakat természetesen nem érinti érzékenyen a kérdés, ők nem ismerik azt az érzést, milyen az, amikor valaki napról napra kénytelen élni. Hazánkban a hazug kormánypropagandával ellentétben milliók élnek szegénységben, és látható, hogy a Fidesz-KDNP kormány ezen nem hajlandó változtatni. Az idős emberek nagy része decemberben a hó közepe helyett előbb - álságosan a karácsonyra hivatkozva -, a hónap elején kapta meg juttatását, így majd hat hetet kellett kihúzniuk a legutóbbi nyugdíjukból. Sokuknak már az életmentő gyógyszereik kiváltására sem maradt tartalékuk. A Jobbik magyarázatot vár arra, hogy miért bünteti a kormány a nyugdíjasokat, miért tartja vissza a megérdemelt pénzüket.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Dr. Gyüre Csaba feladata a kiváló adottságai ellenére a NER mostohagyermekeként kezelt, így hazánk egyik legszegényebb megyéjévé vált Szabolcs-Szatmár-Bereg képviselete lesz.
A 2018-as országgyűlési választás szavazatszámlálásánál számtalan csalás történt. Nem hagyhatjuk, hogy a május 26-ai EP-választáson ez újra megismétlődjön!

2019 március